MAMAIA. O nouă vedetă americană pe Litoralul Românesc: a doua frumuseţe din „Baywatch”, ERIKA ELENIAK

Categories Timpul LiberPosted on

La o săptămână după ce actorul american Cristopher Atkins, care a devenit celebru cu filmul “Laguna Albastră” (producţie din anii ’80, cu Brooke Shields) a vizitat România (inclusiv… staţiunea MAMAIA!), este rândul unei alte vedete internaţionale să sosească, în premieră, în ţara noastră: actriţa din serialul Tv “Baywatch” ERIKA ELENIAK!

 

Program încărcat al americancei: petreceri la “Le Gaga” – Mamaia şi filmări cu… “salvamarii” – bufoni ai lui Radu Mazăre!

 

Celebră pentru rolurile din filmul “E.T. Extraterestrul” şi serialul Tv “Baywatch” (personajul Shauni McClain, jucând alături de David Hasselhof şi Pamela Anderson), actriţa americană ERIKA ELENIAK va sosi, săptămâna viitoare (joi – 24 iulie 2014), la Bucureşti, pentru a petrece un sejur de patru zile în România, în Capitală, dar şi pe LITORAL, urmând să fie invitată la mai multe petreceri, dar şi să promoveze al patrulea “World Grand Prix” al circuitului, de lupte K-1,“Superkombat” (promotor: Eduard Irimia).

În cele patru zile pe care le va petrece aici, Eleniak şi-a propus să cunoască tradiţiile autohtone.
Astfel, vedeta a cerut să meargă la un restaurant… “bio”, din Capitală (SIC!)! (Curat… TRADIŢIONAL ROMÂNESC, ce mai!). Organizatorii au ales unul „en vogue”: „Cocoşu Roşu”.
„A fost una dintre solicitările ei speciale, să cunoască bucătăria noastră.De asemenea, şi-a dorit ca programul să fie unul strict, astfel că, în afara evenimentelor pe care le anunţăm oficial, nu va avea alte apariţii publice şi nici nu va face declaraţii”, au precizat Oana Irimia (soţia lui Eduard Irimia) şi Flavia Covaciu, reprezentantele companiei care o aduce pe Erika Eleniak în România.

Vedeta va fi adusă în România de către soţii Oana şi Eduard Irimia. Cei doi au planuri mari pentru perioada cât actriţa va sta pe litoral.

Vor să realizeze un… „Baywatch” de România, împreună cu “salvamarii” – bufoni ai lui Radu Mazăre.
„La finalul lunii iulie vom avea ocazia să o vedem pe Erika Eleniak, unul dintre starurile serialului „Baywatch”. Încercăm o poveste, cu salvamarii lui Radu Mazăre, să facem ceva foarte frumos, că tot am auzit, cu ceva timp în urmă, că-şi doreşte să facă un fel de „Baywatch” al României… Nu e ea Pamela Anderson, dar este al doilea rol feminine din serial, Erika Eleniak fiind cunoscută şi din filmele cu Steven Seagal”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Printre altele, actriţa americană va fi “Special Guest”, la un “party” (“Celebrity Show”, vineri – 25 iulie, de la ora 18.30), care va avea loc la clubul de (mari) “fitze” Le GAGA”, din staţiunea MAMAIA.

De asemenea, aşa cum spuneam, artista va promova şi gala “Superkombat – World Grand Prix”, programată pentru 2 august, pe Litoral, evenimentul respectiv (cu duelul principal dintre Cătălin Moroşanu şi grecul Giannis Stoforidis) urmând să fie transmis în direct în nu mai puţin de 90 de ţări, de pe cinci (5) continente!

Fostul “playmate” al celebrei reviste “pentru bărbaţi” “Playboy” îşi va petrece prima noapte (de joi – 24 iulie) în România la hotelul “Premier Palace”, unde va beneficia şi de cel mai modern “Spa” din Capitală, iar vineri – 25 iulie dimineaţă, de la ora 11:00, va susţine o conferinţă de presă, la magazinul “Korakor”, de pe Calea Victoriei, cu ocazia lansării unui nou “brand” de îmbrăcăminte.

Erika Eleniak va pleca, imediat după conferinţă, spre MAMAIA, pentru “Celebrity Party” de pe plaja Le GAGA, programată să înceapă la ora 18.30.

Actriţa, care va purta o ţinută semnată de Andreea Dogaru (designerul va avea şi un o prezentare de modă, în cadrul evenimentului), va juriza un concurs de “miss”, alături de doctorul estetician Kasem, promotorul Eduard Irimia, Cătălin Botezatu, Dana Săvuică şi Marian Dumitru.

Fetele de la “Miss Baywatch” vor purta celebrele costume roşii din serial, iar toate câştigătoarele vor fi selectate ca “fete de ring”, pentru gala “Superkombat – World Grand Prix”, care va avea loc pe 2 august, pe Litoralul românesc al Mării Negre.
Ultima apariţie publică, din sejurul celebrităţii de la Hollywood în România, va avea loc sâmbătă seară (26 iulie), la restaurantul “Fattoria”, din Mamaia, unde va fi prezentă pentru un “dinner show” şi o sesiune de poze şi autografe, singura de altfel programată în toate aceste zile!

„Scopul acestor două evenimente este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea.
Este un concept pe care îl lansăm în premieră în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la… fiecare două luni în ţara noastră!”, au mai afirmat reprezentantele “Luxury Events”, partener al “Superkombat”, la toate evenimentele transmise în direct de canalul tv “Eurosport”.

 

Cine este fostul / fosta-… “Playmate” (!) ERIKA ELENIAK!

 

Fotomodelul şi actriţa americana Erika Eleniak s-a născut la 29 septembrie 1969, în Glendale (statul California, S.U.A.), din părinţi cu ascendenţe… ucrainene, estoniene şi germane!

De la 10 ani a făcut “modeling” şi a prezentat îmbrăcăminte pentru copii.

În 1982 a apărut în filmul „ET: The Extra-Terrestrial”.

În 1989 a pozat întâia oară pentru revista “Playboy” (a fost “Playmate”, adică a apărut pe copertă şi în serii de “pictoriale”, în mai multe rânduri) (VEZI FOTO!)

A debutat în televiziune în 1987, cu rolul Samanthei, din serialul „Silver Spoons”, iar în 1988 a apărut pe marele ecran, în „Picătura” / “The Blob”, cu rolul lui Vicki De Soto.

Au urmat serialele „Daughter of the Streets” (1990), „Casa plină” / “Full House” (1990), ” Salvamarii” / “Baywatch” (1989 – 1990), iar în 1992 a fost distribuită în filmul „Sechestraţi în larg” / “Under Siege”.

Printre filmele de lungmetraj în care a jucat se numără: „Supraveghetorii” / “Chasers” (1994), „Fata şi cadillacul roşu” / “Girl in the Cadillac” (1995), „A Pyromaniac’s Love Story” (1995), „Bordelul vampirilor” / “Bordello of Blood” (1996), „Proiectul Pandora” / “The Pandora Project” (1998), „Călătorie finală” / “Final Voyage” (1999), „Frumuseţe dezlănţuită” / “The Opponent” (2000), „Vegas, City of Dreams” (2001), „Trădarea” / “Betrayal” (2003), „Bibliotecarii” / “The Librarians” (2003), „Fugarele” / “Caught in the Headlights” (2005), „Capcana suspiciunilor” / “Fatal Reunion” (2005) şi „Changing Hands” (2010).

(Sursa: Wikipedia)

SURSE FOTO: Wikipedia; Playboy; yourface.com; erikaeleniak.info; noje.sc.msm.com; idposter.com; comcast.net