Vă mai amintiţi de grupul „Poesis”, din Medgidia? Marius Baţu cântă, diseară, într-un cunoscut local din Mamaia

Categories Timpul LiberPosted on

Restaurantul „Harlequin”, din staţiunea Mamaia, găzduieşte, în această seară, de joi – 3 aprilie, de la ora 21.30, o nouă seară de “FOLK”, cu artistul cantautor MARIUS BAŢU, originar din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa.

Marius Baţu este (alături de Eugen Baboi) membru – fondator al grupului (duet) de “folk” “POESIS” (din Medgidia), lansat de către ADRIAN PĂUNESCU, la CENACLUL “FLACĂRA”, în anii ’70 ai secolului trecut, şi a colaborat cu formaţiile “Holograf”, “Pasărea Colibri”, “Compact”, ca şi cu unii dintre cantautorii de top ai genurilor “folk” şi “rock”: Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Ovidiu Lipan – Ţăndărică.

Artistul este „invitat special”, în turneul naţional, “Pasărea ROCK” (după numelui celebrului album al formaţiei “Phoenix”, din perioada lor de (mare) glorie, alături de “Pasărea “PHOENIX”), cântând, aşadar, împreună cu trei dintre foştii membri ai formulei “princeps” a teribilului grup timişorean: Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan – Ţăndărică şi Josef Kappl.

Preţului unui bilet este de 25 lei.
Se pot face rezervări, la telefoanele: 0766 400181
Rezervarea telefonică este valabila maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziţionează de la restaurantul “Harlequin” (din zona de Sud a staţiunii turistice Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol, în vecinătatea hotelurilor “Florida” şi “Laguna”), între orele 11.00 – 22.00.
Participanţii la evenimentul artistic sunt rugaţi să sosească, la restaurant, până la ora 20.30, pentru ca evenimentul să se poată desfăşura în condiţii optime.
După ora 20.30, rezervarea expiră!